Hete loempias, vreemde weeshuizen en een Thaise tweeling Peter Hoogenboom

ISBN: 9789044316124

Published: 2006

Hardcover

319 pages


Description

Hete loempias, vreemde weeshuizen en een Thaise tweeling  by  Peter Hoogenboom

Hete loempias, vreemde weeshuizen en een Thaise tweeling by Peter Hoogenboom
2006 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 319 pages | ISBN: 9789044316124 | 10.14 Mb

Pieter krijgt een geweldig aanbod: hij mag met zijn vriend Jochem mee naar de wereldkampioenschappen gamen. Zodra Pieter weet dat hij naar Thailand gaat. organiseert hij op school een Thaise markt. De opbrengst is bedoeld voor een weeshuis.MorePieter krijgt een geweldig aanbod: hij mag met zijn vriend Jochem mee naar de wereldkampioenschappen gamen. Zodra Pieter weet dat hij naar Thailand gaat.

organiseert hij op school een Thaise markt. De opbrengst is bedoeld voor een weeshuis. Aangekomen in de hoofdstad Bangkok, gaan de jongens het geld zelf brengen. Vanaf dat moment verandert hun reis in een nachtmerrie. Het weeshuis blijkt niet de veilige plek die het zou moeten zijn.

In een poging de weesmeisjes Sunisa en Unchalee te helpen, komen de jongens zelf in levensgevaar. Alleen een waanzinnig plan kan hen en de meisjes nog redden. Bij hun acties spelen rijpe meloenen, een bommelding, de liefde, een snelle motortaxi, hete loempias en een houten vlot een belangrijke rol.Jurist, journalist en jeugdboekenschrijver Peter Hoogenboom (1956) neemt de wereld van vandaag als het decor voor zijn verhalen.

In zijn meeslepende avonturen sluit hij aan op situaties die het nieuws beheersen en in veel landen het leven van kinderen rechtstreeks be loeden. Kinderrechten en de strijd die kinderen wereldwijd voeren voor een beter leven vormen de rode draad in zijn serie wereldavonturen. Zijn boeken worden gekenmerkt door voortdurende spanning, verrassende wendingen, humor en de treffende beschrijvingen van de leefsituaties van kinderen in andere landen en culturen.Over de andere delen in de serie Wereldavonturen voor jongens en meisjes schreef de pers onder meer:Een lekker spannend boek waar kinderen zeker van zullen smullen.

de VolkskrantRazend actueel, vol humor en super avontuurlijk. De TelegraafDit moet iedereen lezen. J/M magazineEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Hete loempias, vreemde weeshuizen en een Thaise tweeling":


patrice-berchery-photographe.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us