Mennesket: Den genetiske arv Peter K.A. Jensen

ISBN:

Published: 2006

227 pages


Description

Mennesket: Den genetiske arv  by  Peter K.A. Jensen

Mennesket: Den genetiske arv by Peter K.A. Jensen
2006 | | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 227 pages | ISBN: | 3.80 Mb

Forlagets review:Livets hemmelighed blev afsløret i 1953, hvor James D. Watson og Francis Crick offentliggjorde en model af DNA-molekylet.Modellen har siden haft en kolossal indvirkning på videnskaben og samfundet.Indlejret i molekylets yndefuldeMoreForlagets review:Livets hemmelighed blev afsløret i 1953, hvor James D. Watson og Francis Crick offentliggjorde en model af DNA-molekylet.Modellen har siden haft en kolossal indvirkning på videnskaben og samfundet.Indlejret i molekylets yndefulde kurver lå nøglen til en helt ny videnskab, molekylærbiologien, der over de efterfølgende 50 år har givet os en forbløffende indsigt i vores arts biologi.

Ligeså betydningsfuld har indvirkningen været på lægevidenskaben, fødevareproduktionen og retssystemet. DNA er ikke længere noget, der kun interesserer forskere i laboratorier- det vedkommer os alle.Mennesket. Den genetiske arv giver i et letlæseligt sprog og ved hjælp af pædagogiske illustrationer sin læser redskaberne til at forstå den basale genetiske teori om DNA og det humane genom. Med udgangspunkt i denne teori tager forfatteren læseren på en spændende rejse, der belyser spørgsmålene om menneskets oprindelse, udvikling og sygdom.

Bogen slutter med et bud på den fremtidige evolution inden for biologi.Peter K.A. Jensen er ledende overlæge ved Klinisk Genetisk Afdeling på Aarhus Universitetshospital. Han har tidligere udgivet populære bøger om menneskets oprindelse.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Mennesket: Den genetiske arv":


patrice-berchery-photographe.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us